Eéndaagse cursus presenteren in Zwolle

MooiVerteld biedt ééndaagse en tweedaagse presentatietrainingen. En Workshops. Klik voor meer informatie hierover op het tabje 'Workshops'. De trainingen en de workshops worden gegeven door Carla Honing, televisiepresentatrice. Tijdens de cursus van één dag leer je de basisprincipes van het presenteren. Denk daarbij aan spreekvaardigheid, stemtraining, ademtechniek, vorm & inhoud, voorbereiding, improviseren en tekstbehandeling. Dankzij de kleine groepjes krijg je de tijd en de aandacht die je verdient. De sleutelwoorden van de trainingen zijn oefenen, ontdekken, ervaren en vooral doen.
 

Tweedaagse cursus presenteren in Zwolle

Ook tijdens de tweedaagse training ligt de nadruk op zélf bezig zijn. Dus ontdekken, ervaren en oefenen. En niet te vergeten, feedback krijgen en feedback geven. Want van elkaar leer je veel. Tijdens de tweede cusrsusdag gaan we nog dieper in op de basisprincipes van presenteren. Je ontdekt en ontwikkelt je eigen presentatiestijl.


Workshop Styling

Extra onderdeel van de tweedaagse cursus presenteren is de workshop Styling. Een professonele style-& imagocoach adviseert hoe je je persoonlijke uitstraling krachtig kunt gebruiken tijdens een presentatie. Wat doe je aan en hoe kom je over? Jasje, dasje, of gewoon casual? Hoge hakken, of juist niet? Welke kleuren doen het goed op het podium? Gaan de streepjes in je blouse niet ‘wiebelen’ op het beeld van de videowall? Je krijgt tips en trucs over kleuren en persoonlijke verzorging. Weten dat je er goed uitziet, geeft zelfvertrouwen. En dat straal je uit.

 

Locatie en tijden

De trainingen zijn altijd op een fijne, sfeervolle en inspirerende locatie. Maar de training kan natuurlijk ook heel goed bij jou op je werk worden gegeven.  

 

  • De trainingstijden zijn file-vriendelijk, we starten om 9.30 uur en eindigen rond 17.00uur. 
  • Ruime, gratis parkeerplaatsen vlakbij.