Een presentatie geven

De spanning, de onzekerheid, het improviseren, de tijdsdruk… zomaar een paar factoren die invloed hebben op het overbrengen van je boodschap. Dat weet ik als geen ander. Ik presenteer al meer dan dertig jaar. En het is elke keer weer een mooie uitdaging en een bijzonder moment. Een geweldig vak. En het leuke is...ik leer nog steeds!


Ervaring

Bij RTL4 presenteerde ik het programma ‘Van het Land’, bij SBS6 ‘Hart van Nederland’ en bij de AVRO ‘Gezondheidsplein’. En bij RTV Oost het nieuwsprogramma ‘Overijssel Vandaag’. Verder verzorg ik bedrijfspresentaties en werk ik als allround voice-over.


Op jouw manier een presentatie geven

Presenteren, speechen, vertellen…iedereen doet 't op z'n eigen manier.

Echte woorden en echte emoties leveren inspirerende momenten op. Of dat nu tijdens een vergadering is, in een congreszaal bij een symposium, of bij een gezellig etentje, het gaat om de juiste woorden op het juiste moment.

 

Alle aandacht

De presentatietrainingen geef ik in kleine groepen. Daardoor is er tijd en ruimte voor veel persoonlijke aandacht. Samen gaan we aan de slag, want presenteren leer je door het te doen. Oefenen, ontdekken en ervaren. Kilometers maken. Vallen en opstaan. Het hoort er allemaal bij. 

 

Laat je inspireren door deze site. Ik ontmoet je graag tijdens een training. Dan is het applaus binnenkort voor jou: "Mooi verteld!"

 

Graag tot ziens,
Carla Honing

Carla Honing

 

"De presentatietrainingen geef ik in kleine groepen. Daardoor is er ruimte voor veel persoonlijke aandacht".